Magisch, moeiteloos en voluit leven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jezelf leren kennen en volledig tot uitdrukking brengen, zingeving vinden en liefde.
Daar gaat het leven toch werkelijk om, het leven leven als bestemming, en het leven geeft je precies de uitdagingen die je nodig hebt om dat te bereiken.

Je wonden in wijsheid transformeren, innerlijk goud, dat is pure alchemie

10285216_701052493294510_1733843577719084070_oSandra is een moderne alchemist die door haar eigen donkere nacht van de ziel ontwaakte en de formule leerde om het leven van lood in goud te veranderen. Ze transformeerde haar eigen wonden in inzichten en ontdekte de parels van wijsheid in de vele uitdagingen in haar leven. En hierdoor wist ze een nieuw leven te manifesteren en zinvol werk in overeenstemming met haar ware zielsbestemming. En die natuurlijke capaciteit, om onze momenten van chaos of emotionele pijn magisch te transformeren naar helderheid, inzichten en een duidelijke visie voor de toekomst, die bezitten we allemaal als we beginnen waar te nemen wie we werkelijk zijn en ons licht weer puur durven laten schijnen.

In de mythologie noemen ze het archetypen
In holistische kringen noemen ze het de chakra’s
Het universum noemt ze de zaden van jouw ziel

13770323_1780882282156397_5305158174042703312_nHaar kennis en levens-ervaringen van de afgelopen 15 jaar en haar vele inzichten heeft zij omgezet in een succesvol en altijd bruikbaar systeem waar voelen, bewustworden en dans elkaar vinden.
Alchemy Dance is een methode die voor een ieder bruikbaar is voor het proces van transformatie en het ontwaken van jouw innerlijk goud. De volheid van haarzelf brengt ze nu tot expressie in haar eigen levensdans.

Spiritualiteit is onnodig theoretisch, complex en bijna een wetenschap op zich geworden, terwijl het zo simpel kan zijn. Minder denken en meer voelen! Want enkel door te voelen kan je je heelheid weer herinneren, je denken loopt daarop ver achter. Mijn filosofie is dan ook, als je het niet simpel kunt uitleggen, dan begrijp je het nog niet helemaal, want dan voel je het niet.

Spiritualiteit vraagt van je niet langer weg te lopen voor het leven, maar je er volledig mee te verbinden, zien dat je ZELF het middelpunt bent van waaruit alles plaatsvindt. Wanneer je dit ziet zul je nooit meer een ander willen controleren of verantwoordelijk hoeven stellen voor het opvullen van jouw behoeften.

Al onze liefdesrelaties spiegelen ons de relatie die we met onszelf hebben

Ik wilde een systeem ontwikkelen om je volledige potentieel tot bloei te laten komen, Yin en Yang, maar dan wel op een manier die niet alleen heel erg leuk is om te doen, maar ook praktisch toepasbaar is. Alchemy Dance combineert mindfullness met dans, energiewerk en psychologie. Stevig met je beide voetjes op de grond zelf je inzichten leren vinden. Een cyclisch systeem dat lekker down to earth moest zijn, je steeds een laagje dieper brengt en een brug slaat tussen spiritualiteit en wetenschap. Maar bovenal een systeem dat je steeds weer opnieuw kunt inzetten als er nieuwe uitdagingen (groeikansen) in je leven opduiken en gewoon lekker in je moerstaal, want we leven tenslotte hier.

Welke spirituele stromingen je ook naast elkaar legt, ze streven allen hetzelfde na, verlichting en heelzijn. De basis ervan, de stappen, de essentie komt allemaal overeen met het chakrasysteem, de weg naar bevrijding. Alchemy Dance brengt je terug naar die essentie zonder de verdere culturele uitingen eromheen.


alchemy-dance-1Waar we allemaal naar verlangen:

Veiligheid & Vertrouwen –> chakra 1 <– geblokkeerd door angst