VOEL JE JE SOMS ONGEÏNSPIREERD , ONVERVULD EN ZONDER DUIDELIJK DOEL IN HET LEVEN?

wil je OUDE PIJN EN beperkende OVERTUIGINGEN LOS leren LATEN?

VERLANG JE ERNAAR OM DE DIEPERE BETEKENIS VAN JE LEVEN EN je RELATIES TE VINDEN?

Wil je je krachtig, zacht, vol zelfvertrouwen en sensueel voelen, volledig vrouw?​


The Soul Alchemist

Sandra Leon is een Alchemist, een Changemaker, een visionair pionier met een krachtige missie waar het ware vrouwelijke kracht en het fysiek, emotioneel en spiritueel welzijn van vrouwen in deze wereld betreft. 

Sandra leerde na haar donkere nacht van de ziel volledig vanuit het hart te gaan leven in overeenstemming met haar ware natuur,. Ze omarmde haar persoonlijke filosofie, haar eigen kracht en geeft nu vanuit haar eigen kennis , weten en ervaringen aan vrouwen een stevige fundering mee, waardoor ook zij hun leven steeds weer opnieuw kunnen inrichten als ze dat willen. Meestal weten we als vrouwen heel goed wat we niet willen, maar als het er dan op aankomt wat we wel willen, is daar vaak nog veel onduidelijkheid over..

Haar wens om Personal Mastery voor iedere vrouw bereikbaar te maken is voelbaar en zichtbaar in alles wat ze doet. Over de hele site heen vind je gratis pareltjes van wijsheid, krachtige levenslessen omsloten in de prachtige poezie en haar persoonlijke columns. De poëzie spreekt je aan op zielsniveau en brengt healing, geeft je vernieuwde kracht en inzichten. Haar motto is dat kennis pas zinvol is als je het ook echt in je leven gaat toepassen. Je moet het voelen. Echte en blijvende healing en transformaties omdat je de formule van het leven begrijpt, dat is de kracht van de Alchemist en dat is waar Sandra voor staat.

Je kan je niet verbergen voor je innerlijke shit en je schaduwkanten. Je kan het er niet uitslapen, je kan het niet chirurgisch verwijderen. Je kan het niet weg eten, afkopen, weg wensen of weg trainen. Je zult er naartoe moeten gaan, het omarmen en het in de ogen moeten aankijken om het te kunnen begrijpen zodat het jou kan gaan veranderen.​

Het Cirkelwerk en het Jaar-Coaching Traject dat zij aanbiedt, geeft aan vrouwen de gelegenheid om  op een zachte en praktische manier laagje voor laagje dieper te gaan.. En dat alles doet ze op een praktische, nuchtere manier zonder specifieke verbinding aan bepaalde religies of spirituele stromingen maar wel met de essentiële universele wijsheden eruit .


Meld je nu aan voor mijn Inner Circle 

Blijf op de hoogte van nieuwe cirkel data en retreats


Eeuwenlang kwamen vrouwen bijeen op geheime locaties om te dansen, te verbinden en hun wilde kant te kunnen uiten! Onze grootmoeders en overgrootmoeders wisten van de kracht van een Women’s Circle. Maar vandaag de dag hebben we niet veel kansen meer om ons te verbinden met onze zusters. Mannelijke en vrouwelijke rollen werden steeds meer verweven en we verloren onze zusterverbanden. We raakten zo verstrikt in de drukte van ons dagelijks leven, het streven naar een succesvolle carrière en het bewijzen aan de mensen hoe bekwaam we zijn, dat we zijn vergeten dat we het nodig hebben om tijd door te brengen met andere vrouwen om ons evenwichtig en blij te voelen. Veel vrouwen voelen zich onvervuld in hun leven. Ze vullen die leegte door te werken aan het verbeteren van hun carrière, hun relaties, hun lichaam … Wat ze vaak niet beseffen is dat dit gevoel van afscheiding van het leven voort komt uit het ontbreken van een tribe van support. We moeten onszelf weer vaker gaan omringen met andere vrouwen!

Maandelijks organiseer ik vrouwencirkels in huiselijke sfeer of de natuur

Ik ben een traject bij Sandra gaan volgen omdat ik antwoord wilde hebben op de vraag “Wie ben ik?” “Wat wil ik nou eigenlijk?” De workshop heeft mij meegenomen op deze innerlijke reis. Ik heb voor het eerst van mijn leven de kern van mezelf ontdekt. Dat was niet altijd even makkelijk en leuk maar toen ik daar doorheen durfde te gaan zag ik mezelf vanuit puurheid en zonder al die ego-laagjes. Ik ben erg blij dat ik deze workshop heb gevolgd en dat jij dit op een respectvolle wijze, met kennis en uit eigen ervaring hebben begeleid. Ik kan nu vanuit mijn kernverlangens werken aan mijn doelen en stappen zetten. Dit geeft overzicht, helderheid en focus voor mij. Dit zou een vast onderdeel moeten zijn van ieders persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Dank je wel! Xx

Yvonne Lebeyeuc
Yvonne Cursist