Sacred Alchemy

We came here to dance.... The Dance of Life

We came here to love, create , dance and give birth to our Sacred LifeDownload mijn gratis geluksboek

Begeleid door speciale muziek en visualisaties die resoneren met jouw energiecentra, word je meegenomen op een dynamische dansreis door jouw 7 chakra's en archetypen en hun innerlijke krachten.

De te leren levenslessen die de energie in de chakra’s kunnen beïnvloeden en kunnen zorgen voor blokkades

♥ Veiligheid & Vertrouwen
♥ Vrijheid & Passie
♥ Kracht & Grootsheid
♥ Liefde & Vrede
♥ Waarheid & Expressie
♥ Bewustzijn & Intuïtie
♥ Verbinding & Eenheid.

Het 9 weekse programma is volledig gericht om echt een innerlijke transformatie teweeg te brengen, door het bewustzijn te vergroten, de energie in beweging te zetten en de inzichten te integreren in je dagelijkse leven.

Sacred Alchemy is oude mystieke kennis, vertaald naar het heden en vooral praktisch toepasbaar voor de uitdagingen van deze tijden.

Met Sacred Alchemy Dance leer je niet alleen je eigen blokkades op te lossen, maar je krijgt ook diepe inzichten in hoe de dans van het leven nu eigenlijk gedanst hoort te worden en het helpt je je vrouwelijke essentie en kracht te reclaimen. Sacred Alchemy dance synchroniseert body, mind, energybody en spirit!

Een unieke combinatie van de psychologie van Carl Jung, energiewerk en danstechnieken met de kennis en filosofie van de chakra’s. Inzichten en doorbraken, daar gaan we voor.​