Your website title

  Soul              

Alchemy

    Personal Mastery 

You too deserve a shining beautiful
life that sings to your soul


Op zoek naar het innerlijke goud
De oorsprong van onze problemen en lijden is meestal terug te leiden tot innerlijke conflicten, het ontbreken van een duidelijk doel in het leven en weerstand tegen dat wat het leven ons voorschotelt.  

Voor mij werden mijn levensverhaal en intense levens-ervaringen mijn pad naar diepe healing en transformatie op Soul level.

Hervind de magie in je leven. Niet door te forceren of controleren, maar door bewust je doel in het leven te gaan onderzoeken, mee te stromen,  helen wat omhoog komt, waardoor je nieuwe inzichten zult krijgen waardoor ook  jij  een ander leven kunt creëren.

Een alchemist is iemand die met de kracht van liefde; angst transformeert in groei, beproevingen gebruikt als motivatie en brandstof voor veranderingen, tekortkomingen omzet in kracht en verleidingen ziet als leermeester van de ziel voor meer verbinding en integriteit.

Gecertificeerd A Woman On Purpose TeacherSandra is een alchemist.  Zij is  een hartopener, een  Sacred Heart Warrior. Ze transformeert met Soul Alchemy beproevingen tot inzichten. Zij ontdekte zelf de parels van wijsheid door de vele uitdagingen in haar leven.  Ze leerde hierdoor met andere zintuigen de wereld in te kijken en  deze bezielde kennis deelt ze nu met jou.

The meaning of life is finding your medicine, your purpose in life is sharing it.

Ze leerde vanuit het hart en haar missie te gaan leven als een Woman on Purpose en wist daardoor een nieuw leven vorm te geven. Haar bezielde wijsheid geeft ze met alle liefde door in de vorm van haar blogs, cursussen en persoonlijke rituelen.  Haar missie is vrouwen een krachtige fundering te geven, ze helpen te luisteren en de signalen van  het ego en de ziel te vertalen en het pad van de ziel te begrijpen.

Now let's bring back some magic into your life too

Serving Change Makers

Het leven geeft je altijd precies die uitdagingen en mensen op je pad die je nodig hebt om te groeien, om weer heel te worden. Durf in die spiegel te kijken die het leven je voorhoudt.  Verander wat je kan veranderen, neem daar de volledige verantwoording voor en laat los en vind je rust in wat je niet (meer)  kan veranderen.  Het leven is een oneindige cyclus van helen, beoefenen en bezielen,. Het hebben van een gouden kompas dat je hierbij richting geeft en op koers houdt  geeft je een stevige fundering om krachtige  keuzes ten behoeve van jouw en ieders welzijn op te kunnen maken.

Durf jij het ook aan om die commitment  aan te gaan en te luisteren naar het fluisteren van je ziel? 

Wordt het tijd voor een nieuw hoofdstuk in je leven?

EEN MANIFESTO VOOR JEZELF
MAKEN OM TE HELEN?

Download dan snel mijn Healing Manifesto

From Pain To Passion
From Passion To Power
From Power To Freedom

The Journey of A Woman On Purpose

Mijn magische  toolbox


  • Sacred Alchemy Dance
  • Soulfeeding Rituals
  • Chakra Psychology
  • Spaceholding
  • Raw Cacao Medicine
  • A Woman On Purpose

En dit alles doe ik uiteraard  lekker op mijn manier, vanuit overvloed, liefde, vrijheid, lekker aards met een vleugje magie

Een kleine greep uit mijn laatste blogs

The meaning of life is living it on purpose!

Geraakt door de Hopi profetie van de Rainbow Warriors wist ik,  dit is waarom ik hier ben, om hier  deel van uit te maken op mijn manier.

Warriors of the Rainbow we all are...

Our sacred purpose is more then just our dayjob, it's about how we live our life, the relationships we have with others, the spiritual path we walk, the medicine we share and the environment we live.

When all these areas are in balance in your life, you are living your sacred purpose and serving humanity

And if by change, I loose my way , but sincerely desire to grow.
Spirit will surely bring to me Sisters and Brothers who KNOW.
.

You cannot have faith and control at the same time, trust divine timing!

Copyright 2017 - Sandra Leon