Bewust Vrouw Zijn

Sandra Leon

You deserve a shining beautiful
life that sings to your soul


De oorsprong van onze problemen en lijden is meestal terug te leiden tot een innerlijk conflict met onze ware essentie en weerstand tegen dat wat is.

Een innerlijk conflict tussen wie we moesten worden om mee te kunnen draaien in de maatschappij en wie we werkelijk zijn en waar we echt naar verlangen. Hierdoor leef je je leven, met één voet op het gas en de andere voet op de rem.

Laat het leven vol door je heen stromen!

VANAF NOVEMBER

I didn’t always know what I wanted to do, but I knew the kind of woman I wanted to be


The Call

Je voelt dat er nog zoveel meer voor jou is weggelegd en nog zoveel meer in je zit, maar wat? En dat gevoel raak je maar niet kwijt. Dus we gaan op zoek, laten ons inspireren door anderen waar we naar opkijken. We vinden ergens herkenning en voelen dan tegelijkertijd het gat tussen waar we nu staan en waar we willen zijn. En dat gat, dat blokkeert je flow en laat je denken in schaarste in plaats van overvloed. Maar het gaat er helemaal niet om wat je doet, of hoe je het doet, of waar je nu staat, maar om wie je bent en wat je van jezelf met anderen deelt.

Stop met jezelf verbergen achter wat je weet, wat je doet en wat je kan, stop met jezelf te moeten bewijzen naar de buitenwereld en laat jezelf zien gewoon voor WIE je BENT want dat is al meer als genoeg.

Stop met zoeken en ga onderzoeken wat er al is!
Het is oké om onderweg te zijn en iedere keer een wijzer versie van jezelf te worden. De grootste valkuil die er is, is om jezelf te gaan vergelijken met anderen, want ook zij zijn stap voor stap gekomen waar ze nu zijn alleen laten ze die cruciale stappen die ze hebben gemaakt om daar te komen vaak niet zien. Die vergelijking geeft onrust en een gevoel van schaarste en kan verlammend werken omdat je denkt nog niet goed genoeg te zijn om nu al van betekenis te kunnen zijn en van daaruit blijf je continue op zoek naar bevestiging van buitenaf en denk je je te moeten bewijzen.

Jouw purpose of doel in het leven is om jezelf helemaal te leren (ver)kennen tot in de kern en jouw stralende licht met anderen te delen en hoe, dat bepaal jij helemaal zelf! Het gaat erom te leren genieten van iedere stap, dankbaar voor iedere mijlpaal die je hebt bereikt en met plezier een nieuwe horizon creëren waar je naartoe wilt, dan kom je vanzelf steeds een laagje dieper en een stap verder.

An alchemist is someone who can transmute their fear into growth, their adversity into prosperity, their inadequacies into power and their temptation into integrity.

Sandra is een  Alchemist die  de formule leerde om het leven van  lood in goud te veranderen.  Ze transformeerde haar wonden tot liefdevolle inzichten en ontdekte de parels van wijsheid die ze kreeg door de vele uitdagingen in haar leven.  Ze leerde met andere ogen de wereld in te kijken.

Door het bewust toepassen van deze formule en vanuit het hart te gaan leven, wist ze een nieuw leven vorm te geven.  Leven vanuit het ego is leven vanuit de gedachte dat jij tegenover de werkelijkheid staat, dat de wereld om je heen iets is wat je moet beheersen en controleren om te kunnen leven, en ja, dan ontstaat er strijd en angst en sta je in survivalmodus.

Mijn magische toolbox


  • Yin Flow Dance
  • Sacred Alchemy
  • Chakra Psychology
  •  Self-Love & Soul-Love
  • Personal Mastery
  • Living on Purpose

Een kleine greep uit mijn blogs

The meaning of life is f*cking living it!

In alles wat we nastreven en doen gaat het altijd om een specifiek gevoel dat we willen ervaren.
Transformeren begint met bewust worden en dat is op zich al een ‘adembenemende’ reis de diepte van het onbekende in! 

De chakra's zijn gelukkig voor de meeste mensen geen onbekenden meer.  Het zijn de zeven krachtcentra die in het menselijk lichaam dienst doen als ontvangststations en verdelers van de verschillende energie-frequenties. Ieder chakra trilt op een bepaalde frequentie en met ieder hoger liggend chakra wordt die vibratie verhoogd, waardoor je een steeds hoger bewust-zijns niveau bereikt.

Het eerste chakra is verantwoordelijk voor je fysieke identiteit - Ik BEN
Het tweede chakra is verantwoordelijk voor je emotionele identiteit - Ik VOEL
Het derde chakra is verantwoordelijk voor je ego identiteit - Ik DOE
Het vierde  chakra is verantwoordelijk voor je sociale identiteit - Ik heb LIEF
Het vijfde  chakra is verantwoordelijk voor je creatieve identiteit - Ik UIT
Het zesde chakra is verantwoordelijk voor je archetypische identiteit - Ik ZIE
Het zevende chakra is verantwoordelijk voor je universele identiteit - Ik WEET

De archetypen vanuit de psychologie komen dan weer overeen met de gedragspatronen van die verschillende identiteiten.

En al die identiteiten samen zorgen ervoor dat jij kunt ZIJN, bewustzijn is dan ook niets anders dan je bewust zijn dat al deze identiteiten een rol in je leven spelen en verantwoordelijk kunnen zijn voor je gedrag als je ze de kans geeft uit balans te raken. Waar het vooral fout gaat is in de communicatie, zowel intern als extern.

In de linkerkolom zie je wat er bij jou nodig is om wat in de rode kolom staat te overkomen. Als deze eenmaal zijn overwonnen kom je uit bij de rechterkolom zodat je dit gevoel in je leven zult kunnen ervaren.

Dans met je angsten, met je weerstand.  Onderzoek je behoeften en verlangens en de controle hierop, durf jezelf in twijfel te trekken en los te laten wat je tot dusver dacht te weten. Je dient namelijk dóór je weerstand heen te gaan, wil je in het voor jou tot nu toe onbekende nieuwe te kunnen treden.

Wat gisteren waar was, hoeft dat vandaag niet te zijn!

Het is onzin, zegt het verstand
Het is belachelijk, zegt de trots
Het is onmogelijk, zegt de ervaring
Het is wat het is, zegt de liefdeBlijf op de hoogte van de nieuwste blogs, inspiratie, ebooks, workshop data en gratis videotips voor personal mastery door het liken van mijn facebookpagina en vergeet je niet in te schrijven voor de nieuwsbrief.

You cannot have faith and control at the same time, trust divine timing!

Copyright 2016 - Sandra Leon